مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» در مشهد برگزار شد + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: رصدخانه شهری مشهد، کامل‌ترین مجموعه کشور است نام‌گذاری «بولوار مشهد» در شهر رفسنجان معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل سفر کرد آلودگی هوا مهمان ناخوانده و ماندگار مشهدی‌ها | پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای شهر طی روزهای آینده (۴ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: امنیت پایدار، بستر خدمت به مردم است صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی در پی پیش‌بینی آلودگی هوا | ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز (۳ آبان ۱۴۰۴) موحدیان: جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر برای استیضاح شهردار مشهد نبود ترامپ برای دیدار با امیر قطر به دوحه می‌رود مشهد از نظر مدیریت، تفکیک و جمع‌آوری مکانیزه پسماند، جزو شهر‌های پیشرو است ضرب‌الاجل به ۳ اداره برای حل مشکلات شهرک مهرگان مشهد آمار، ابزار اصلی خدمت به شهروندان مجید مرتضایی: فوتسال افغانستان دیگر پدیده نیست، یکی از قدرت‌های آسیا است آلودگی هوای مشهد تا فردا (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) ادامه دارد | خطر تنفس برای گرو‌ه‌های حساس حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: شهرآرا زبان گویای مردم است | ۴۷ پروژه شاخص را تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم

  • کد خبر: ۳۴۹۸۸۷
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
شهردار مشهد مقدس: شهرآرا زبان گویای مردم است | ۴۷ پروژه شاخص را تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم
شهردار مشهد مقدس گفت: شهرآرا زبان گویای مردم برای انتقال مشکلات به مدیران و مسئولین است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف با حضور در موسسه فرهنگی شهرآرا و همچنین تبریک روز خبرنگار در جمع خبرنگاران گفت: شهرآرا یک رسانه جوان و پویا و البته با تجربه است که به خوبی بر روی مسائل مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی و به ویژه مدیریت شهری فعالیت می‌کند.

وی با تاکید بر نقش رسانه در ساخت جامعه‌ای پویا گفت: ما شهرآرا را تنها رسانه شهرداری نمی‌دانیم، بلکه آن را زبان گویای مردم مشهد می‌دانیم چرا که انتقال‌دهنده مشکلات مردم به مدیران و مسئولین است.  رسانه‌ای موفق است که منصفانه نقد کند، واقعیت‌ها را منتقل کند، مطالبه‌گری داشته باشد و در عین حال امیدآفرینی کند. گاهی خود شهرآرا نیز منتقد شهرداری بوده و ما از این بابت خوشحالیم. چرا که این انتقادات در مسیر اصلاح امور، تأثیرگذار بوده و نشان‌دهنده استقلال حرفه‌ای این رسانه است.

شهردار مشهد درباره نقش رسانه‌ها در مدیریت بحران اخیر نیز اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه که از سوی رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی علیه ایران آغاز شد، ما یک دوره سخت را پشت سر گذاشتیم. جنگ تحمیلی ۱۲ روزه‌ای که رژیم کودک‌کش صهیونیستی به کشور عزیزمان تحمیل کرد و دشواری‌های زیادی داشت. در این ایام، ۱۰۶۲ شهید سرافراز به‌نام شهدای اقتدار تقدیم انقلاب اسلام شد. اما مهم‌ترین نتیجه، اثبات همدلی و همراهی مردم با نظام جمهوری اسلامی بود.

وی افزود: در این بحران پیچیده، مدیریت شجاعانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری مسیر را مشخص کرد و یک‌بار دیگر الگوی جهانی برای مقابله با استکبار را به نمایش گذاشتند.

قلندرشریف در ادامه گفت: انسجام رسانه‌ای در این دوره بسیار مثال‌زدنی بود. از صداوسیما تا رسانه‌های مکتوب و مجازی، همه با هماهنگی عمل کردند. رسانه‌های امین واقعیت‌ها را به درستی به مردم منتقل کردند و اجازه ندادند دشمن با روایت سازی دروغین، میدان رسانه‌ای را در اختیار بگیرد. مجموعه رسانه‌ای موسسه شهرآرا نیز یکی از همین رسانه‌ها بود.

قلندر شریف همچنین با اشاره به اقدامات اجرایی شهرداری مشهد در دو سال اخیر گفت: ما در سال پایانی دوره ششم مدیریت شهری، ۴۷ پروژه شاخص را هدف‌گذاری کرده‌ایم. مهم‌ترین آنها خط سه قطار شهری است که هم‌اکنون در مرحله بهره‌برداری آزمایشی قرار دارد و به‌زودی به صورت رسمی افتتاح می‌شود. امیدواریم تا پایان این دوره، تمام ۴۷ پروژه به بهره‌برداری برسند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌های خاص ما، خانه کشتی است. اگرچه ساخت چنین مجموعه‌ای در شرح وظایف شهرداری نبود، اما با توجه به جایگاه مشهد در کشتی کشور، از آن حمایت کردیم. این پروژه طی روز‌های آینده با حضور استاندار خراسان رضوی و رئیس فدراسیون کشتی افتتاح خواهد شد.

شهردار مشهد در ادامه افزود: مهم‌ترین پروژه ما، اما خط سه قطار شهری است که هم‌اکنون در مرحله بهره‌برداری آزمایشی قرار دارد و به‌زودی به صورت رسمی افتتاح می‌شود. پروژه‌های دیگری هم در حوزه حمل‌ونقل، فضای سبز، خدمات شهری و اجتماعی در حال اجراست که همگی مسئله‌محور و بر اساس نیاز‌های واقعی شهر طراحی شده‌اند.

قلندر شریف تأکید کرد: امیدواریم تا پایان این دوره، تمام ۴۷ پروژه به بهره‌برداری برسند. در کنار آن، پروژه‌های دیگری نیز در حال اجراست که بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. ما هر هفته پروژه‌ای را افتتاح می‌کنیم و این روند ادامه خواهد داشت. هدف ما، رضایت مردم و رفع مشکلات شهر به صورت هدفمند و راهبردی است.

گفتنی است که در جریان این بازدید سیدمیثم موسوی‌مهر، مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرآرا کتاب دستاورد‌های فعالیت رسانه‌ای شهرآرامحله که منجر به حل مسائل مردم شده است را به همراه یک قاب عکس از شهردار به وی اهدا کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->